상추쌈 lettuce Ssam
Ingredients: Green or red leaf lettuce
* 두부간장조림 - 두부 1모, 메이플시럽조금,진간장3숟가락, 생강즙 1/3컵, 통후추 한숟가락
Ingredients: Tofu 1 pack, maple syrup, soy sauce 3 spoons, squeezed out ginger juice 1/3 cup, black pepper corn 1 spoon
두부 썰어 소금 살짝 쳐서 부친후 냄비에 담고 진간장 생강즙 통후추,메이플시럽 넣고 물 두부 잠
길만큼 넣고 조린다. (두부를 세로로 반자르면 2를 반자르면 4를 반자르면 8을 부친후 가로로
한번 더 자르면 16피스)
- Cut the tofu in half and slice equally into 16 pieces.
- Slat in tofu and pan fry.
- In a pot place, place pan fried tofu and add soy sauce, squeezed ginger juice, pepper corn, maple syrup and water (same level of tofu).
- Boil until water levels down to 1/3